Innspilling av audio guide

audio guide innspilling

Innspilling av audio guide til Norway Yacht Charter AS

Vi hadde gleden av å samarbeide med Norway Yacht Charter AS. Selskapet tilbyr blant annet fantastiske sightseeingturer i Oslofjorden med deres praktfulle båter.

Sightseeingturene varer i 2 timer, og gir deltakerne muligheten til å utforske hovedstaden fra ulike vinkler samtidig som de får se en rekke severdigheter, inkludert Oslo Operahus, Dyna Fyr, Hovedøya og Sjøfartsmuseet.

Vi fikk i oppgave å produsere en 45 minutters engelskspråklig lydguide til NYC’s fjordsightseeing. De ulike kapitlene skulle trigges av GPS og spilles av på høyttalere om bord i båten.

Siden stemmen skulle spilles av i støyende omgivelser, var det spesielt viktig å bearbeide produksjonen slik at stemmen kunne bli hørt igjennom støyen, samtidig som innholdet kunne forstås uten at lydfilene måtte spilles av på ubehagelig høyt volum.

En annen utfordring med en slik oppgave er å finne en stemmeskuespiller som både kan uttale norske stedsnavn korrekt og samtidig ha perfekt engelsk uttale. Vår stemmeskuespiller, Josefin, løste denne oppgaven lekende lett. Josefin har studert i England og er aktiv som skuespiller, blant annet i engelskspråklige produksjoner. Du kan høre smakebiter fra produksjonen nedenfor.

audio guide innspilling
Start video

Norway Yacht Charter AS

Audio guide

Josefin Kvinne østlandsk
Josefin Josefin
Reklame Lydbok Info

Norske Stemmer